• Deň otvorených dverí

            • Naša škola bola otvorená pre verejnosť, najmä všetkých žiakov 9. tých ročníkov, ktorí majú záujem študovať na našej škole, ale aj pre tých, ktorí nie sú rozhodnutý, kam po skončení ZŠ. Prehliadky školy sa zúčastnili vo veľmi peknom počte 252. Mali možnosť nahliadnuť do učební odborných a všeobecno-vzdelávacích predmetov, na dielňu praktického vyučovania, porozprávať sa so študentmi zo študentskej spoločnosti VER A BER. Ich ukážky boli z rôznych oblastí (výchovno - vzdelávací proces, cudzie jazyky, výpočtová technika, administratíva a korešpondencia .) Obrovský záujem bol aj o módnu prehliadku, ktorá bola zároveň dňa otvorených dverí. Ohlasy na tento deň boli pozitívne čo teší všetkých organizátorov našej školy. Dúfame, že aj nasledujúci ročník bude rovnako úspešný ako tento.
            • IMATRIKULÁCIA ,,Povýšenie bažantov"

            • Na začiatku sme s ochotou a zábavou premýšľali o čom vlastne program bude. I keď naše rozhovory boli plné hádok a rôznych názorov,nakoniec sme sa dohodli. Nebolo to jednoduché, ale nápad uzrel svetlo a prišiel ten deň ,,D" . Pre našich nováčikov to bol deň strachu a očakávania.

              Pripravili sme pre nich krátku prehliadku mestom. Pre lepšie spoznanie mali na očiach umelé poháre bez dna, uviazané okolo hlavy a pre nenápadnosť mali okolo nôh uviazaných zopár plechoviek. Po príchode do MsKS sa začal pripravený program s názvom-Twenies. Privítali sme ich úvodnou pesničkou s jednoduchou choreografiou a potom... Nastalo zlosovanie. Prvých šesť súťažiacich vystúpilo na pódium a začala nevídaná šou. Aby sme im dodali chuti do súťaženia, ponúkli sme im chutné jednohubky s čoko-cesnakovo-piškótovou príchuťou a aperitív nemenovaného nápoja. Každého súťažiaceho čakala zábavná disciplína, po ktorej nasledovalo zlepšenie "image". Všetci bažanti dostali imatrikulačný list, ktorý obsahoval povinnosti študentov voči 3.a triede.

              Na záver sme odovzdali žezlo ďalšej triede, ktorá sa postará o budúcoročnú zábavu. Celý program ukončil zaujímavý film.

              PS: Veríme, že sme sa s našimi bažantami lepšie zblížili, a že im na tento deň ostanú len pekné spomienky.